top of page
Search

Επτά Βασικές Συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου Dj στο Γαμήλιο Πάρτυ σας


  1. Προτιμήστε για το γαμήλιο πάρτυ έναν επαγγελματία dj γάμων, ο οποίος έχει ευρύτερες μουσικές γνώσεις και θα μπορέσει να ανταποκριθεί με ευελιξία στίς απαραίτητες μουσικές απαιτήσεις της βραδιάς.

  2. Περιηγηθείτε στην προσωπική ιστοσελίδα του Dj και στα social media που διαχειρίζεται για να δείτε το βιογραφικό και τις συνεργασίες του.

  3. Συναντηθείτε μαζί του προσωπικά όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να γνωριστείτε, να νιώσετε την απαραίτητη οικειότητα και να φτιάξετε μαζί το μοναδικό μουσικό προφίλ του δικού σας γαμήλιου πάρτυ.

  4. Δείτε, προκειμένου να έχετε μια συνοπτική εικόνα, τις μουσικές λίστες, τα είδη μουσικής και την οργάνωση που έχει στον υπολογιστή του.

  5. Είναι απαραίτητο να κατέχει σύγχρονο dj εξοπλισμό και να έχει μαζί του οπωσδήποτε και εφεδρικό dj σετ εξοπλισμού σε λειτουργία την ώρα της εκδήλωσης.

  6. Ενημερωθείτε για τη πολιτική του σχετικά με την α) ένταση του ήχου β) το ωράριο εργασίας του, γ) την ένδυση του και δ) το αλκοόλ στη διάρκεια του γάμου σας.

  7. Η παρουσία βοηθού dj με προσιτό επιπλέον κόστος, εξασφαλίζει μεγαλύτερη δυναμική και χωρίς περιορισμένα χρονικά όρια (εφόσον το επιτρέπει ο χώρος) διασκέδαση των καλεσμένων σας.

168 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page